Gama ARGAN CECE

Uleiul de argan numit si ,,uleiul de aur,, este un ingredient pretios folosit pentru corp si par de femeile marocane de zeci de ani.Cu o combinatie a comorilor naturii sute de ani de traditie si tehnologie de ultima oara am creat si produs o gama perfecta pentru nevoile actuale ale parului si corpului . www.ceceofsweden.ro

Piramida esentelor:

Esenta chihlimbarului cu o aluzie usoara de vanilie si alte condimente te iau in lumea misterioasa a parfumurilor orientale indeplinind un ritual exceptional  de ingrijire.

Esenta de top: vanilie,ciocolata.    Esenta de mijloc:cuisoare,nucsoara.   Esenta de baza:ambra cenusie,patchouli,parfum de lemn.

Uleiul de argan este produs de nucleul arborelui de argan care creste numai in sudul Marocului sub coasta de vest a Muntilor Atlas.Arborele de argan este unul dintre cei mai vechi arbori de pe glob crescand in inaltime mai mult de 10 metri si traind intre 150 -200 ani.

Fructele de argan arata ca si o maslina verde ajungand pana la dimensiunea unei prune.Fructele de argan contin 2-3  samburi iar coja lor este de 16 ori mai tare decat coaja alunelor.Samburii de argan se sparg manual ,fiind cel mai dificil proces necesitand mult timp in procesul de productie a uleiului de argan.Trebuie 30 kg de fructe si doua zile de munca pentru a produce 1 litru de ulei.  

Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Accept utilizarea cookie-urilor pe acest site! Consultă politica cookies aici