Conditii de garantie si service:

Produsele cosmetice beneficiaza de garantie, conform legislatiei in vigoare:

- OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (r2), cu modificãrile şi completãrile ulterioare;

- Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare;

- Legea nr. 178/2000 privind produsele cosmetice abrogată prin Ordonanţa de urgenţă nr. 2/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Toate produsele comercializate de catre Cromatic International beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de Cromatic International certificatele de garantie sunt emise direct de producator.

 

Marci inregistrate si dreptul de autor: toate marcile, numele de brand si produse sunt proprietatea producatorilor respectivi. Cromatic International nu detine aceste nume de marci. 

Toate elementele din acest site (texte si imagini) sunt in proprietatea Sc Cromatic International srl si nu pot fi reproduse sau copiate fara acordul scris. al proprietarului.

Daca sesizati ca a incalcat involuntar Sc Cromatic International srl anumite drepturi de autor va rugam sa ne transmiteti o sesizare in acest sens la adresa: ceceromania@yahoo.ro

 

Sc Cromatic International srl isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Accept utilizarea cookie-urilor pe acest site! Consultă politica cookies aici